Het lidmaatschap

Je hoeft uiteraard geen lid te zijn van een club om een stapje te komen zetten. Iedereen is welkom. Maar als lid van een wandelclub heb je al minstens korting bij het inschrijven.

Voordelen

Lidkaart

Je krijgt een lidkaart waarmee je op erkende wandeltochten korting krijgt bij het inschrijven.

Magazine

Je krijgt elke 3 maanden een clubblad waarin je het reilen en zeilen van onze club kan lezen. Daarnaast krijg je een gratis abonnement op het federatietijdschrift ”Walking Magazine’.

Busreizen

We leggen bussen in om naar bepaalde wandeltochten te gaan. Ideaal om samen met andere leden te gaan wandelen.

Evenementen

Clubfeest, Barbecue, zoektochten, ledenvergadering, … Regelmatig kun je samenkomen met andere leden om gezellig bij te praten, drinken, dansen, …

Webshop

In de webshop van Wandelsport Vlaanderen vind je alles wat je nodig hebt voor een wandeling, via je lidkaart krijg je overal korting op.

Verzekering

Je bent door onze lidkaart ook verzekerd tijdens de uitoefening van alle wandelactiviteiten. (Verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid bij uitoefening van de wandelsport, ook bij de individuele wandelsportbeoefening.)

Lidmaatschap aanvragen

1 Volwassene